Buskmussafari

Lördagen den 21 juli samlas vi vid Hempan i Ström kl. 08.00 för samåkning till Jormlien. Vi kommer att besöka Raudek och Blåsjöfjäll för att botanisera bland floran för att på kvällen söka efter den unika buskmusen. Vi övernattar i tält eller inne på Jormliens Fjällgård, ni ordnar boendet själva. Mat kan ordnas på Fjällgården eller ha med eget.

Det kommer att vara deltagare från vår studiecirkel ”Blommornas värld” och medlemmar från Strömsunds Fotoklubb men andra är givetvis välkomna. För att ha koll på antalet personer som vill komma, vill jag gärna ha en anmälan till mig, Pieter. e-post; vattudalen@gmail.com     eller tfn. 070-3173070

Hemfärden den 22 går över Hällingsåfallet och Svaningen. Beräknad hemkomst kl. 16. Särskilda önskemål om annan väg kan diskuteras

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *